R.O.M


 
 
 
                                       
Daarstraks lieten we jullie al kennis maken met scheidsrechter Serge Gumienny. Hij is onze peter van het R.O.M-project. Serge is héél erg begaan met al onze scheidsrechters. Soms worden scheidsrechters wel al eens raar bekeken of roepen ze op de scheidsrechter omdat hij misschien iets mis gedaan heeft. Het R.O.M-project zegt dat iedereen fouten kan maken ook al proberen we er zo weinig mogelijk te maken. Niemand is perfect en uit je fouten kan je leren om het een volgende keer beter te doen. We hebben voor het project ook een logootje gemaakt. Bovenaan zie je de verschillende stappen. Het laatste fotootje is nu het logootje van ons R.O.M-project.

Een scheidsrechter heb je nodig in het voetbal. Zonder scheidsrechters kunnen we niet voetballen. Dat is altijd zo geweest dus daar is er niets veranderd. Hoe dikwijls gebeurt het niet dat er op een zaterdagmorgen nog gezocht moet worden naar een persoon die voor de kleinsten een wedstrijdje wil fluiten?
 
Het R.O.M - project is een scheidsrechter project dat loopt op VK Tielrode (prov. Oost-  Vlaanderen) Het jonge beloftevolle scheidrechter werkt eraan mee en is ook aangesloten bij de club.
Op de foto je hem aan het werk.
 

    
                                                       RESPECT voor elkaar en voor onze scheidsrechters
                                                                                         
            
Clubscheidsrechters
 
Ben je voetballer maar wil je toch graag fluiten en toch zie je het nog niet onmiddellijk zitten om de stap te zetten naar officieel scheidsrechter, dan kan je het altijd eerst eens proberen als clubscheidsrechter. Dit wil zeggen dat je wedstrijdjes zal fluiten binnen je eigen club maar niet in competitie. Je kan starten bij de kleinste voetballertjes van U6 t.e.m. U11.
Met een goede basiskennis van de spelregels, goede afspraken, een klein beetje feeling en wat inzicht zal je dit beslist lukken. Fouten maken doet iedereen maar het is wel belangrijk om uit je fouten te leren. We laten jullie even kennis maken met een enkele clubrefs. Hieronder vind je alvast een voorbeeldje. Als je op de links klikt (onder het voorbeeld) krijg je nog meer voorbeelden te zien.
 
 

Scheids in de kijker
Scheids in de kijker
Scheids in de kijker
Scheids in de kijker
Scheids in de kijker

Als je nog meer wil weten over het R.O.M- project dan kan je zeker eens een kijkje gaan nemen op de website van VK Tielrode. http://vktielrode.be/r-o-m/

Ons R.O.M- project is ook op Facebook!!
https://www.facebook.com/pages/ROM-project/1433291033558471?ref=hl

En misschien doet dit filmpje je wel een beetje dromen.....